Kortprintere

Lav dine egne plastikkort med en kortprinter.

Har du behov for en kortprinter til udskrift af enkelte plastikkort, eller ønsker du en kortprinter til større produktion? Så kan vi tilbyde dig en kortprinter til netop dit behov. Vores udvalg af kortprintere er i høj kvalitet, brugervenlige og driftssikre. Vi tilbyder også tilbehør som plastikkort, folie og rensekort.

 

 

 

 

 

Desktop

Ideel til mindre produktion

Det er nemt at komme i gang med at bruge desktop kortprintere fra Evolis og Zebra. Til trods for at det er små kortprintere har de alt hvad man kan ønske sig af en professionel kortprinter. Desktop kortprinterne er ideelle til et behov på maks. 50 kort om dagen. Kortprinterne findes i modeller, der enten kan printe på én side eller som automatisk vender kortet og printer på den anden side. Til desktop printerne er der et stort udvalg af forskellige typer farvebånd.

Zebra Evolis

 

 

 

 

Produktion

Hurtig og sikker printer til større produktion

Produktionsprintere er pålidelige og har en fantastisk høj printkvalitet. De kan printe fra kant til kant på kortet og de fås i flere modeller, så de passer til jeres behov.

 

Printere kan bruges til mange formål som f.eks. ID-kort, adgangskontrol, gavekort, medlemskort og m.m. Alt efter hvilken model der er tale om, kan de printe på en eller begge sider af kortet. Det er meget enkelt at komme i gang med en kortprinter, og vi giver jer den nødvendige instruktion til komme godt i gang.

Zebra Evolis